PDF Imprimare Email
Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4
Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Termeni si Conditii

Conditii generale de utilizare a site-ului

Damin Prod-texplast şi-a deschis site-ul www.daminserv.ro pentru a-şi informa personal toţi clienţii.

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile.

Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu Damin , cu toţi membrii reţelei sale comerciale sau numai cu unii dintre aceştia.

 

Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generală a gamei de produse şi servicii Damin distribuite în România. Imaginile produselor de pe site sunt propietatea Damin .

Damin  îşi rezervă dreptul de a modifica/actualiza informaţiile ce figurează în prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la modelelor prezentate şi la preţuri, în orice moment, fără preaviz, ţinând cont de trăsătura interactivă a site-ului, fără ca modificările să presupună responsabilitatea Damin , a membrilor reţelei sale sau a angajaţilor săi.

Damin  este la dispoziţia dumneavoastră pentru orice informaţie, în special referitoare la tarife, la disponibilitatea modelelor prezentate, precum şi la cele mai recente evoluţii ale acestora.